Algab Hepsori aktsiate märkimine

Liina Laks
, reporter
Copy
Kinnisvaraarendaja Hepsor tegi teatavaks börsile mineku plaani. Pildil ettevõtte üks asutaja ja omanik Andres Pärloja.
Kinnisvaraarendaja Hepsor tegi teatavaks börsile mineku plaani. Pildil ettevõtte üks asutaja ja omanik Andres Pärloja. Foto: Madis Veltman

Kinnisvarafirma Hepsor teatas, et märkimine algas täna ning igale investorile on garanteeritud 100 aktsiat. Aktsiate märkimine kestab 19. novembrini.

Hepsor pakub 777 001 aktsiat, suure huvi korral lisaks kuni 77 700 aktsiat. Märkimishinnaks on 11,7 eurot aktsia kohta ehk kokku soovib Hepsor investoritelt koguda 10 miljonit eurot.

Pakkumiste arveldamine toimub 24. novembril.

Eesti investor, kes soovib aktsiaid märkida, peab pöörduma kontohalduri poole, mis haldab vastava investori Nasdaq CSD väärtpaberikontot. Avaliku pakkumise käigus märkimiskorralduse esitanud investorile on garanteeritud kuni 100 aktsiat, olenevalt kogunõudlusest.

Kuigi märkimine kestab 19. novembrini, teatas Hepsor, et nad võivad eelistada investoreid, kes esitavad oma märkimiskorralduse 12. novembril või enne seda. Kui investor muudab või korrigeerib oma märkimiskorraldust pärast 12. novembrit, siis arvestatakse 12. novembril või enne seda esitatud märkimiskorralduse mahtu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles