Elon Muski noorem vend tegi enne saatuslikku säutsu aktsiad rahaks

Liina Laks
, reporter
Copy
Kimbal Musk müüs 109 miljoni dollari väärtuses Tesla aktsiaid
Kimbal Musk müüs 109 miljoni dollari väärtuses Tesla aktsiaid Foto: Tony Michaels/ROT/Capital Pictures/Scanpix

USA meedia on avastanud, et Elon Muski noorem vend müüs enam kui saja miljoni dollari eest Tesla aktsiaid ainult päev enne seda, kui Musk oma säutsuga aktsia langema pani.

Nädalavahetusel küttis investeerimismaailmas kirgi Tesla juhi Elon Muski Twitteris korraldatud rahvaküsitlus, kus ta uuris, kas peaks 10% aktsiatest maha müüma või mitte. Musk lubas, et teeb rahva tahtmist ja rahvas otsustas, et ta võiks aktsiad maha müüa küll.

See teadaanne pani Tesla aktsia langema, eile tuli börsilt veel 12% hinnakaotust lisaks.

Nüüd aga on hakatud esitama küsimusi Elon Muski noorema venna ja Tesla nõukogu liikme Kimbal Muski käitumise kohta. Nimelt sai teatavaks, et mees müüs 109 miljoni dollari väärtuses Tesla aktsiaid päev enne seda, kui saatuslik küsimus Twitteris avaldati, vahendab Handelsblatt. Mees müüs seega aktsiaid hinnaga 1229,9 dollarit tükk. Täna maksab Tesla aktsia 1023 dollarit.

Kimbal Muskist teatakse vähem kui tema aasta vanemast vennast. Kimbali varandust hindab Handelsblatt 950 miljoni dollari peale. Ta juhib Kitchen Restaurant Groupi ning on Square Root Urban Growersi kaasasutaja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles