Pro Kapital Grupp jõudis kolmandas kvartalis kasumisse

BNS
Copy
Pro Kapital Grupi tegevjuht Paolo Michelozzi.
Pro Kapital Grupi tegevjuht Paolo Michelozzi. Foto: Pro Kapital Grupp

Pro Kapital Grupp teenis tänavu kolmandas kvartalis 1,1 miljonit eurot puhaskasumit ning aasta esimese üheksa kuu puhaskasum oli 22,5 miljonit eurot, mullu võrdlusperioodidel oli puhaskahjum vastavalt 3,2 ja 11,1 miljonit eurot.

Ettevõtte kolmanda kvartali kogukäive ulatus 12 miljoni euroni, suurenedes võrdlusperioodi 4,6 miljoni euro suuruse kogukäibe suhtes 164 protsenti. Ettevõtte kogukäive oli aasta esimesel üheksal kuul 21 miljonit eurot, mida on 55 protsenti rohkem kui mullu, teatas Pro Kapital Grupp börsile.

Ettevõtte käive kinnisvara müügist sõltub elamuarenduste valmimise ajast, kuna müügitulu kajastatakse hetkel, kui sõlmitakse notariaalne müügileping ja ruumid antakse ostjale üle. Kinnisvarast saadav tulu aruandeperioodil on seotud Ratsuri Majade projekti valmimisega ja korterite klientidele üle andmisega.

2021. aastal jätkab ettevõte valminud korterite müüki River Breeze Residence’is Riias ja Šaltinių Namai Attico arenduses Vilniuses ning arendusprojektide eelmüügiga Kalaranna Kvartali ning Kindrali Majade arendustes Tallinnas.

Ettevõtte rahavood põhitegevusest olid 2021. aasta esimesel üheksal kuul positiivsed – 1,4 miljonit eurot võrreldes negatiivse 4,5 miljoni euroga 2020. aasta samal perioodil. Kolmandas kvartalis olid rahavood põhitegevusest positiivsed 5,2 miljoni euroga, mullu samal ajal olid rahavood 1,9 miljoni euroga negatiivsed.

Pro Kapital Grupi aktsia puhasväärtus oli 30. septembri seisuga 0,63 eurot, mullu samal ajal oli see 1,07 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles