Miljonäriks kaks korda järjest (3)

Liina Laks
, reporter
Copy
Katri Teller tegi pärast esimese miljoni kaotamist elus kannapöörde ning töötas end taas üles.
Katri Teller tegi pärast esimese miljoni kaotamist elus kannapöörde ning töötas end taas üles. Foto: Anett Toming

Mida teeksid, kui kaotaksid kinnisvaraga teenitud miljoni ja alles jääks üksnes tühjad pangakontod? Üüriinvestor ja ettevõtja Katri Teller haaras härjal sarvist ja ehitas mõne aastaga üles veel suurema portfelli.

Alguses ei ennustanud miski, et Katri Tellerist saab miljonär: nii nagu paljud 1990ndate lapsed, kasvas temagi suures peres väga kitsastes oludes, kus mureks oli see, kas õhtuks süüa on või mitte. Aga Teller ei lasknud ennast heidutada.

«Tundsin alati, et soovin elada paremini, ja teadsin juba noorena, et olen selleks ka võimeline. Kõige rohkem hoidis mind tagasi enesekindluse ja tugivõrgustiku puudumine, kuid sellest hoolimata hakkasin õiges suunas samme astuma üsna varakult,» rääkis Teller. Tööle läks neiu juba keskkoolis.

Esimene miljon – täielik ulme!

Oma esimese miljoni teenimise lugu nimetas Katri Teller lotovõitja looks ning õpetlikuks juhtumiks kõigile: nimelt sattus ta 2005. aastal esimest korda Tallinna Asula tänavale ja armus sealsetesse hoonetesse. Toona teenis ta 23-aastasena tagasihoidlikku palka ja elas Mustamäe üürikorteris, aga teda paelus «Eesti kõige ilusam tänav».

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles