Harju Elektri suuromanik ehitab 2 miljoni euro eest äripindu

PM Majandus
Copy
Keila tööstuspark
Keila tööstuspark Foto: Harju KEK

Harju KEK teatas, et investeerib 2 miljonit eurot Keila tööstuspargi äripindade parandamisesse.

Harju Elektri suuromanik Harju KEK investeerib täiendavad 2 miljonit eurot väike- ja keskmise suurusega ettetevõtete äripindade tingimuste parandamiseks Keila Tööstuspargis. 

«Paindliku lahenduse poolest tuntud stock-office-äripinnad on mõeldud väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele. Uued lao- ja tootmispinnad, millele lisandub väike kontoripind, on nõutud äripinna vorm,» teatas Harju KEKi tegevjuht Janek Lehtmets. Ta lisas, et uus, rendipindu sisaldav ühekorruseline hoone valmib tuleval suvel.

Harju KEKi omanduses oleva Keila Tööstuspargi kogupindala on 52 hektarit, kus tegutseb üle 60 ettevõtte, väljaüüritud pinda on rohkem kui 100 000 m2. Tööstuslinnakusse on võimalik täiendavalt ehitada kuni 130 000 m2 hoonestust.

Harju KEK AS on Eesti erakapitalil põhinev äriühing, mis tegeleb kinnisvara arendamise, halduse, investeeringute juhtimisega. Ettevõtte omanduses on üle 100 hektari äri- ja tootmismaad Tallinnas ja Harjumaal. Ettevõtte suurimad äri- ja tööstuspargid on Keila Tööstuspark, A11 Äripark ja Valdmäe Tööstuspark. Ettevõttele kuulub ka 31% Harju Elektri aktsiatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles