Enefit Green on ostulainel: 25 miljonit eurot ootavad pakkujat

BNS
Copy
Enefit Greeni juhid börsikella helistamas. Investoritele lubati näidata suurt kasvu ja investeeringuid ning investeeringuid on ettevõte nüüd tasapisi tegemas.
Enefit Greeni juhid börsikella helistamas. Investoritele lubati näidata suurt kasvu ja investeeringuid ning investeeringuid on ettevõte nüüd tasapisi tegemas. Foto: Mihkel Maripuu

Enefit Green teatas, et ostab 25 miljoni eest päikesepaneelide maaraame.

Eesti Energia kontserni kuuluv taastuvaenergiaettevõte Enefit Green kuulutas välja päikesepaneelide maaraamide ostmise hanke, mille eeldatav maksumus on 25 miljonit eurot. Alles eelmisel nädalal teatas ettevõte, et plaanib hankida 100 miljoni euro eest päikesepaneele.

⁠Ühishankijad Enefit Green ja Enefit Wind Purtse loovad hankesüsteemi päikesepaneelide maaraamide soetamiseks, mis võimaldab ettevõtjatel kolme aasta jooksul selle hankega liituda. Pakkumusi saab hankele esitada 6. jaanuari pärastlõunani.

Varem kuulutas Enefit Green välja ka päikesepaneelide ostmise riigihanke, mille eeldatav maksumus on 100 miljonit eurot. Sellele hankele saab pakkumusi esitada 30. detsembri lõunani.

Enefit Greeni aktsia kerkis täna 1,5% ehk 3,99 euro tasemele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles