Elmo Rendi novembrikuu lühirendi käive kolmekordistus aastaga

BNS
Copy
Elmo Rendi rendiautod
Elmo Rendi rendiautod Foto: elmorent.ee

Elmo Rendi novembrikuu müügikäive oli 71 700 eurot, millest lühirendi tulu moodustas 60 700 eurot. See tähendab lühirenditeenuse ligi 2,9-kordset kasvu võrreldes eelmise aasta novembriga.

Kokku oli Elmo Rendi 2021. aasta 11 kuu müügitulu pisut üle miljoni euro, mis on aktsiate esmase avaliku pakkumise (IPO) materjalides prognoositud aasta eesmärgi ületanud juba enam kui 8,5 protsenti, teatas Elmo börsile.

«Meie sektoris algab oktoobriga madalhooaeg, kus sõidujagamisteenuse kasutamine tavapäraselt väheneb. Seetõttu on nii 10 kuuga täidetud aasta eesmärk kui novembrikuu lühirendikäibe 12-protsendiline kasv võrreldes oktoobriga väga olulised näitajad, et ettevõte on atraktiivsust kiirelt kasvatamas ning keskkonnasäästlik mõtteviis kogub jätkuvalt populaarsust,» ütles Elmo Rendi tegevjuht Julia Nekrassova.

Registreerunud uute klientide arv langes madalhooajale kohaselt 17 protsenti võrreldes kuu varasemaga, kuid võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on kasv siiski viiekordne. Novembri prognoos 106 000 eurot jäi küll saavutamata, kuna osa käibest tuli oodatust varem juba oktoobrikuus.

Novembris läbisid Elmo Rendi elektriautod 252 970 kilomeetrit, millega hoiti ettevõtte sõnul kokku üle 30 800 kilogrammi süsinikdioksiidi heitgaase.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles