INVESTOR MARI Aktsiad tulid koju!

Investor Mari
Copy
Investor Mari 
Investor Mari Foto: .

Eile märkisin, ja täna ongi käes – TextMagicu aktsiad laekusid kontole.

Samal ajal kui investeerimisfoorumides on käima läinud traditsiooniline Eesti IPOde järgne hammaste krigistamine teemal, miks ikka aktsiaid nii palju ei saanud kui soovi oli, olen mina peaaegu et rahul.

Pilk kontole ütleb, et 35 aktsiat on kohal. Peaaegu poole vähem kui tahtsin, sest märkisin 60 aktsiat 300 euro eest (5 eurot tükk pluss teenustasu). Minul läks isegi hästi: paljud märkisid mitme tuhande euro eest, aga kuna garanteeritud 35 aktsiat tuli jagada 15 410 soovija vahel, siis läks rohkem märkinute vahel loosi ainult 2% järelejäänud aktsiatest. Ehk: kõik said umbes samapalju kui mina. See on lausa kommunistlik lahendus: kõikidele võrdselt.

Kuna aktsia märgiti tervelt 20-kordselt üle, pole mul miskit muud teha kui esimesel kauplemispäeval tugevat tõusu oodata. Aktsiad peaksid jõudma börsile kolmapäeval.

Mari aktsiad LHVs
Mari aktsiad LHVs Foto: Kuvatõmmis

Mari kontoseis

Tänase seisuga on Mari portfellis 38 308,59 eurot. Võrreldes novembri lõpuga on Mari jäänud 2,8% vaesemaks – ja seda hoolimata regulaarsest 300-eurosest palgaraha laekumisest. Võrreldes aasta alguse seisuga on Mari portfell kosunud 52,8%.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles