OA Coffee juht lubab märkimiskulud hüvitada

PM Majandus
Copy
Kohvioad
Kohvioad Foto: CARLO ALLEGRI/SCANPIX

Reedel teatas börsi noteerimiskomisjon, et OA Coffee aktsiaid alternatiivturule kauplema ei lubata. Nüüd räägib firma juht Taniel Vaaderpass, mis edasi saab.

Börsi noteerimis- ja järelvalvekomisjon nentis OA Coffee aktsiatest keeldudes, et tal ei olnud piisavat kindlustunnet aruandluse ja läbipaistvusega seotud nõuete täitmise tagatuse suhtes.

OA Coffee juht Taniel Vaaderpass kinnitas, et firma võtab komisjoni tähelepanekuid tõsiselt: aruandlusesse viiakse sisse vajalikud parandused ning ettevõte plaanib esimesel võimalusel ehk juba 2022. aasta jooksul uuesti börsile tulla

«OA Coffee aktsiate avalik pakkumine jätkub hetkel plaanipäraselt ja aktsiaid saab märkida pakkumisperioodi lõpuni 15. detsembril kell 16.00. Aktsiate pakkumise käigus kaasatava raha toel soovime järgneval neljal aastal ettevõtet kasvatada, investeerides tootmise arendamisse, müügitegevuse laiendamisse, ning siseneda uutele turgudele,» ütles OA Coffee AS juhatuse liige Taniel Vaaderpass.

«Investorid saavad soovi korral esitatud märkimiskorraldusi pakkumisperioodi lõpuni muuta või tagasi võtta. Märkimiskorralduse tagasivõtmise korral hüvitab OA Coffee investori poolt OA Coffee aktsiate märkimise eest tasutud märkimistasu,» lisas Vaaderpass.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles