Lumi Capital ostab 2,7 miljoniga Hepsori Priisle arenduse äripinna

BNS
Copy
Kinnisvaraarendaja Hepsor juhatuse liige Henri Laks
Kinnisvaraarendaja Hepsor juhatuse liige Henri Laks Foto: Madis Veltman

Hepsori sidusettevõte Hepsor N170 OÜ ja Lumipood OÜ allkirjastasid kolmapäeval ligikaudu 1500-ruutmeetrise äripinna võlaõigusliku ostu-müügilepingu; tehingu maksumus on ligikaudu 2,7 miljonit eurot, mis tasutakse asjaõiguslepingu sõlmimisel.

Tallinnas Priisle 1 valmiva 11-korruselise äri- ja eluhoone esimesel korrusel asuvale äripinnale on sõlmitud rendileping Selveriga. «Suur huvi Priisle 1 äripinna vastu iseloomustab tänast ärikinnisvaraturgu tervikuna. Otsustasime hea asukoha ja tugeva ankurrentnikuga hoonesse valida parima pikaajalise visiooniga partneri,» ütles Hepsori juhatuse liige Henri Laks börsiteates.

Lumipood on Lumi Capital OÜ juhitava kaubanduskinnisvarasse investeeriva fondi tütarettevõte. «Priisle 1 äripind on fondi seitsmes sarnane investeering. Meie strateegia on investeerida kliendi jaoks mugavalt kodulähedastesse toidukauplustesse,» kommenteeris tehingut Lumi Capitali fondijuht Lauri Henno.

Hepsor AS omab 25-protsendist osalust sidusettevõttes Hepsor N170 OÜ.

Hepsor ja Lumi Capital on koostööd teinud ka varem, rajades koos LHV pensionifondidega Tallinnasse Manufaktuuri kvartalisse kaks üürimaja, kus on kokku 127 korterit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles