Raul Kirjanenile finantsjuhi kaotanud Tallinna Sadam leidis uue mehe riigiaparaadist

Liina Laks
, majandusajakirjanik
Copy
Tallinna Sadama kruiisiterminal.
Tallinna Sadama kruiisiterminal. Foto: Eesti Betooniühing

Tallinna Sadam teatas börsile, et leidis uue finantsjuhi Riigi Kinnisvara ASist ning juhtkonna duost saab peagi trio.

Tallinna Sadama nõukogu otsusega saab ettevõtte uueks juhatuse liikmeks ja finantsjuhiks Andrus Ait. Tema volitused algavad 21. veebruaril ja kestavad viis aastat.

Nõukogu esimees Aare Tark ütles, et Tallinna Sadam saab ambitsioonika ja mitmekesise finantskogemusega juhatuse liikme, kelle kasuks rääkis tema kogemus kinnisvarasektoris Riigi Kinnisvara ASis. «Just kinnisvara valdkonnas on Tallinna Sadamal lähiaastatel ees suuremad arengud ja võimalused tulude kasvatamisel,» lisas ta.

Ait on töötanud alates 2005. aastast Riigi Kinnisvara ASis, 2016. aastal sai ta ettevõtte finantsjuhiks ning 2019. aastast on olnud Riigi Kinnisvara ASi juhatuse liige. 2011–2016 oli ta Kärdla Sadama nõukogu liige. Aidal on majandusalane magistrikraad Tallinna Tehnikaülikoolist. Talle kuulub 1513 Tallinna Sadama aktsiat.

Tallinna Sadama juhatus on kolmeliikmeline, peale finantsjuhi kuuluvad sinna juhatuse esimees Valdo Kalm ja kommertsjuht Margus Vihman.

Tallinna Sadama endine finantsjuht Marko Raid suundus finantsjuhiks ja juhatuse liikmeks ettevõtetesse Graanul Assets ja Graanul Tehnoloogia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles