Huvi Elmo Rendi täiendava pakkumise vastu jäi tagasihoidlikuks

Liina Laks
, majandusajakirjanik
Copy
Elmo rent.
Elmo rent. Foto: Erakogu.

Eile lõppes Elmo Rendi täiendav aktsiapakkumine, millega firma tahab finantseerida Elektritakso ostu.

Elmo Rent teatas börsile, et 1535 investorit märkis aktsiaid kokku 1,4 miljoni euro eest. Märkimise tulemusel tekib Elmo Rendi aktsiapakki juurde 256 363 uut väärtpaberit.

Elmo Rendi miinimumpakkumine oli 145 450 aktsiat, seejuures kehtis klausel, et pakkumist võib suurendada 645 450 aktsiani. Seega soovis ettevõte kaasata kuni 3,55 miljonit eurot.

«Hoolimata pühadeperioodil läbiviidud aktsiaemissioonist on tulemus korralik,» ütles ELMO Rendi asutaja ja nõukogu esimees Enn Laansoo Jr. «Oleme tänulikud, et meil õnnestus võita 1535 märkija poolehoid ja tänutäheks pakume kõikidele selle vooru märkijatele ELMO Rendi teenustest 15% soodustust kuni selle aasta lõpuni,» lisas ta.

Pakkumisest saadavat 1,4 miljonit eurot plaanitakse kasutada kaugjuhitava auto väljatoomiseks, elektrisõidukite pargi kasvatamiseks, Elektritakso OÜ soetamiseks ja taksosuuna käivitamiseks, eeltööks välisturgudele sisenemisel ja IT-tarkvara edasiarenduseks.

Kõik uued aktsiad on plaanis võtta kauplemisele mitmepoolsel kauplemissüsteemil First North, esimeseks kauplemispäevaks on 27. jaanuar või sellele lähedane kuupäev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles