Ekspress Grupi aktsionärid hakkavad hääletama Geeniuse optsioonide üle

BNS
Copy
Ekspress Grupi omanik Hans H. Luik.
Ekspress Grupi omanik Hans H. Luik. Foto: Raigo Pajula

ASi Ekspress Grupp juhatus teeb aktsionäridele erakorralist üldkoosolekut kokku kutsumata ettepaneku kinnitada aktsiaoptsiooniprogramm, mis võimaldab grupil lõpuni viia Geenius Meedia OÜ ostmise.

Aktsiaoptsiooniprogrammi alusel tekib Geenius Meedia poolt aastal 2020 väljastatud optsioonide alusvara asendamisel optsioonisaajatel õigus omandada Ekspress Grupi aktsiaid kogumahus kuni 371 000 optsiooni, tähtajaga mai 2023. Tehing võimaldab Ekspress Grupil täita 17. detsembril sõlmitud Geenius Meedia OÜ osade ostu-müügilepinguga võetud kohustuse, teatas Ekspress börsile.

Ekspress Grupi aktsiakapital on 20. jaanuari seisuga 18 478 104,60 eurot. Aktsiaid kokku on 30 796 841, kusjuures iga aktsia annab ühe hääle. Hääleõigust ei anna ASile Ekspress Grupp kuuluvad 513 972 omaaktsiat.

Täidetud ja allkirjastatud hääletussedel ning kaasnevad dokumendid tuleb edastada e-postiga hiljemalt 11. veebruari hommikuks. Kui aktsionär ei teata nimetatud tähtaja jooksul, kas ta on otsuse poolt või vastu, loetakse, et ta hääletab otsuse vastu.

Aktsionäride otsused avalikustab Ekspress Grupp börsiteatena ja ettevõtte kodulehel hiljemalt 18. veebruaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles