LHV lisas krüptovaradega kauplemise võimaluse ka internetipanka (1)

BNS
Copy
LHV logo
LHV logo Foto: Erik Tikan

LHV kliendid saavad nüüd lisaks mobiiliäpile kümne krüptovaraga kaubelda ka internetipanga vahendusel.

Mullu novembris avati panga mobiiliäpis võimalus kaubelda krüptovaradega. Kahe kuuga on LHV-s krüptovadega tehinguid tehtud 20 miljoni euro väärtuses, teatas pank.

Mobiilipanka on lisandunud ka võimalus näha krüptovarade turusügavust reaalajas ehk enne tehingu sooritamist saab näha turul olevaid ordereid, et paremini enda tehingut planeerida. Järgmisena, tuludeklareerimise perioodi eel, on plaanis krüptovarade info lisada ka investeeringute maksuaruandesse.

«Oleme näinud, et meie usaldusväärses keskkonnas pakutav krüptovarade kauplemisvõimalus on klientide poolt hästi vastu võetud. Tegemist on küll väga volatiilse ja kõrge riskiga varaklassiga, kuid teadliku kliendi portfellis võib krüptoraha täita oma rolli,» lausus LHV Panga toodete juht Martin Mets.

Praegu saavad LHV kliendid turuhinnaga osta ja müüa kümmet krüptovara – Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Uniswap (UNI), Chainlink (LINK), Stellar Lumens (XLM), Polygon (MATIC), Aave (AAVE), Cardano (ADA) ja Axie Infinity (AXS).

LHV internetipangas krüptovaraga tehingute tegemiseks tuleb kliendil täita asjakohasuse küsimustik ja nõustuda krüptoteenuste tingimustega.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles