Redgate Capital sai täiendava investeerimisühingu tegevusloa investorite nõustamiseks

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Redgate Capitali partnerid  Valeria Kiisk ja Aare Tammemäe
Redgate Capitali partnerid Valeria Kiisk ja Aare Tammemäe Foto: Raul Mee/Mollusk Media

Redgate Capital laiendab oma teenusteportfelli investoritele pakutava investeerimisnõustamise ning seotud lisateenuste näol. Finantsinspektsioon kinnitas AS-i Redgate Capital sellekohase täiendava tegevusloa 17. jaanuaril.

«Meie senine investeerimisühingu tegevusluba hõlmas peamiselt äriühingute nõustamist kapitali struktuuri, ühinemiste ja omandamiste vallas (M&A) ning sarnastes küsimustes, sh väärtpaberite väljalaske ja pakkumiste korraldajana,» lausus Redgate Capitali partner Valeria Kiisk. «Soovime oma kogenud meeskonnaga teenusteportfelli laiendada ja järgneva aasta jooksul välja töötada investoritele suunatud täiendavaid investeerimisteenuseid.»

Kui senine tegevusluba andis Redgate Capitalile õiguse võtta vastu väärtpaberitega seotud korraldusi ja neid edastada, siis nüüdsest võib ettevõte pakkuda tehingukorralduste täitmist kliendi nimel või arvel. Finantsinspektsiooni väljastatud täiendav tegevusluba annab võimaluse hoida ja hallata kliendi väärtpabereid Redgate Capitali kontol ning pakkuda väärtpaberite väljalaske korraldamisega kaasnevat korraldusagendi teenust. Samuti saab Redgate Capital anda investeerimissoovitusi. «See tähendab muuhulgas, et saame edaspidi aidata investoril investeerimisotsuseid vastu võtta, toetades teda omapoolse investeerimis- ja finantsanalüüsiga,» lisas Kiisk.

Redgate Capital on 2008. aastal asutatud investeerimispanganduse ettevõte, mis tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus ning alates 2018. aastast omab investeerimisühingu tegevusluba. Oma 14-aastase tegevuse jooksul on Redgate Capital nõustanud ligi 2 miljardi euro väärtuses tehinguid ning teeb koostööd üle 500 ettevõtte ja investoriga üle Baltikumi. Redgate Capital on First North sertifitseeritud nõustaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles