Saunumi juht lubab uut raharekordit

Liina Laks
, majandusajakirjanik
Copy
Saunumi kerisega saun.
Saunumi kerisega saun. Foto: Saunum

Saunum teatas oma jaanuarikuu müüginumbrid.

Saunumi ettevõtete konsolideeritud jaanuarikuu müügikäive keriste, keristelisade, sauna sisekliimaseadmete ning saunaehituse müügist ulatus jaanuaris 150 700 euroni (119 000 eurot kerised, keriselisad ja sisekliimaseadmed ning 31 700 eurot saunaehitus). Täpselt aasta tagasi oli ettevõtte käive 56 700 eurot.

«Jaanuar on tavapäraselt rahulik kuu kerisemüügis, mistõttu oleme käibega üldjoontes rahul,» ütles Saunum Group AS juhatuse liige Henri Lindal.

Lindal ütles, et esimese Saunumi «Leil» automaatikapartii saabus Tallinna lattu kuu viimastel päevadel, mistõttu ei jõudnud kõiki tellimusi kuu lõpus täita. «Samas on positiivne, et nüüdsest alates saavad kliendid Saunumi kerise koos Saunumi automaatikaga soetada ja jaanuaris väljastamata tellimused saame veebruaris ka välja saadetud,» lubas Lindal.

«Jaanuarikuus tegelesime aktiivselt Põhja-Ameerika turgudele Saunumi seadmete sertifitseerimisega ning kokkulepete sõlmimisega erinevatel eksportturgudel. Täna saab öelda, et 2022. aasta aasta esimeses kvartalis teeb Saunum kvartalikäiberekordi ning püsib aastaeesmärkide graafikus,» lisas Lindal.

Saunumi aktsia langes jaanuarikuu jooksul 2,8 protsenti, 24,05 euro tasemele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles