Börsil olev Hagen Bikes tarnis jaanuaris kuus kastiratast (1)

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Hagen Bikes läks börsile.
Hagen Bikes läks börsile. Foto: Sander Ilvest

Tallinna börsi alternatiivturul olev Hagen Bikes teatas, et tarnis tänavu jaanuaris kuus kastiratast, läinud aasta esimesel kuul anti üle vaid üks kastiratas.

Sellest tulenevalt kasvas üleantud rataste kuukäive 543 protsenti, 13 700 euroni.

Hagen Bikes grupi 2022. aasta jaanuarikuu osutus rekordiliseks, sest jaanuaris tellisid kliendid kaupu 34 000 euro eest ning müügitulu ületas 13 000 euro piiri.

«2022. aasta on Hagen Bikesi grupi jaoks alanud äärmiselt positiivselt, sest müügitulu näitab tugevat kasvu. Müügikasvule on kaasa aidanud kumulatiivne järjepidev turundustöö ning ärikliendi turu avanemine,» kommenteeris tulemusi Hagen Bikesi asutaja Kaspar Peek.

Peek lisas, et Hagen Bikes on saanud klientideks esimesed kullerfirmad ja teeb ettevalmistusi tipphooajaks. 2022. aasta esimeses kvartalis on kavas ette valmistada uue brändi ning uute rattamudelite väljatulek.

«Lisaks tugevatele müügitulemustele oleme lõpule viinud ka kolimise uutesse ruumidesse. Nüüdsest on meil tootmispinda viis korda rohkem kui seda oli mullu ning saame kõik tootmise etapid teha ühes kohas,» ütles ta. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles