Eesti Microsoft saab uue ülemjuhi

BNS
Copy
Microsofti  logo
Microsofti logo Foto: Omar Marques/Scanpix

Microsoft teatas, et tema tütarettevõtte juhiks saab Michelle Simmons, kelle valitsemise alla hakkab kuuluma ka Eesti äri.

Microsofti rahvusvahelise tütarettevõtte uueks peadirektoriks saab Michelle Simmons, kes hakkab alates aprillist juhtima ettevõtte tegevust 24 Kesk- ja Ida-Euroopa regiooni kuuluvas riigis, sealhulgas Eestis.

Simmons, kes varasemalt töötas Microsofti turundus- ja operatsioonide juhina võtab ametikoha üle Anke den Oudenilt, kellest hiljuti sai Microsoft Hollandi juht, teatas ettevõte.

Oma uues ametis vastutab Simmons Microsofti visiooni edendamise eest.

Simmons ja ta meeskond töötavad kohalike klientide, koostööpartnerite, ettevõtjate, ettevõtete ja avaliku sektori organisatsioonidega, et pilvetehnoloogia abil viia läbi digipööret ja innovatsiooni ning arendada digitaalset võimekust, pakkudes töövõimalusi kõigile.

Microsofti rahvusvaheline Kesk- ja Ida-Euroopas tegutsev tütarfirma, mis kuulub CEE alla, hõlmab 24 riiki – Armeenia, Albaania, Aserbaidžaan, Valgevene, Bosnia ja Hertsegoviina, Bulgaaria, Horvaatia, Eesti, Gruusia, Läti, Leedu, Kasahstan, Kosovo, Kõrgõzstan, Moldova, Mongoolia, Montenegro, Põhja-Makedoonia, Serbia, Sloveenia, Tadžikistan, Türkmenistan, Ukraina ja Usbekistan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles