Järsult kukkunud Silvano FG aktsia sai märgi külge

BNS
Copy
Milavitsa kuulub Silvano FG gruppi.
Milavitsa kuulub Silvano FG gruppi. Foto: PM/SCANPIX BALTICS

Börs lisas Silvano Fashion Groupi aktsiatele vaatlusmärke.

Nasdaq Tallinn otsustas teisipäeval lisada suuresti slaavi riikidest sõltuva AS-i Silvano Fashion Group aktsiatele vaatlusmärke börsi reglemendis sätestatud alustel seoses oluliste muudatustega emitendi turusektoris.

Silvano Fashion Groupi aktsia hind kukkus esmaspäeval Venemaa sõjalise rünnaku valguses Ukraina vastu 26,36 protsenti 1,14 eurole ning teisipäeval langes aktsia veel 26,4 protsenti 0,839 eurole.

Ettevõte teatas pühapäeva hilisõhtul, et kontserni käive kasvas mullu 21,3 protsenti 46,7 miljoni euroni. Kogukäibest tuli seejuures Venemaa turult 58,9 protsenti, Valgevenest 24,8 protsenti ja Ukrainast 3,3 protsenti.

Reglemendi kohaselt on börsil õigus lisada kauplemissüsteemis ja oma veebilehel kuvatavale kauplemisinformatsioonile väärtpaberi tähise juurde vaatlusmärge, et juhtida turul osalejate tähelepanu väärtpaberi või selle emitendiga seotud olulist tähtsust omada võivale asjaolule.

Vaatlusmärke lisamise üheks asjaoluks on emitendi või tema väärtpaberitega seotud muu olulist tähtsust omada võiv asjaolu, sealhulgas, kuid mitte ainult, olulised muudatused emitendi tegevuses või turusektoris, emitendi väärtpaberite turuhinna ebaharilikud kõikumised või muutused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles