Hagen Bikesi veebruari müügitulu mitmekordistus aastaga 26 300 euroni

BNS
Copy
Hagen Bikes börsil.
Hagen Bikes börsil. Foto: Sander Ilvest

Hagen Bikes grupi 2022. aasta veebruarikuu osutus ettevõtte jaoks rekordiliseks, seda nii müügitulult kui ka välja saadetud rataste koguselt: grupi konsolideeritud auditeerimata müügitulu kasvas eelmise aastaga võrreldes 2005 protsenti 26 250 euroni ning rattaid müüdi 10.

2021. aasta veebruaris oli konsolideeritud müügitulu 1250 eurot ning kastirattaid müüdi üks. Keskmine müügitulu kastiratta kohta on seejuures aastaga kasvanud 110 protsenti, ulatudes tänavu 2625 euroni, teatas Hagen börsile.

«Kuigi sesoonsusest tulenevalt on kogused jätkuvalt tagasihoidlikud, on rekordilise jaanuari järgi müügitulu veebruaris uuesti ületamine kinnitus, et liigume suurtel sammudel õiges suunas,» kommenteeris Hagen Bikes Holding AS asutaja Kaspar Peek börsiteates.

Ta märkis, et kui seni on ettevõtte müügis ja turunduses tegutsenud veel KP Cylery kaubamärgi alt, siis märtsis on kavas lansseerida uus koduleht koos uute toodetega ning teisest kvartalist ootab Hagen kasvu veelgi kiirenemist.

«Märtsist alates on kõigil huvilistel ja investoritel Hageni ratastega võimalik tutvuda Tallinna ja Tartu Kaubamaja pop-up alal ning messidel Düsseldorfis, Berliinis ja Hamburgis,» lisas Peek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles