Saunum Group kahekordistas märtsikuu käibe

BNS
Copy
Saunumi kerisega saun.
Saunumi kerisega saun. Foto: Saunum

Saunum Group AS, Saunum Saunas OÜ ja Saunum Sauna Team OÜ märtsikuu müügikäive ulatus 200 800 euroni, aasta tagasi samal ajal oli käive 100 200 eurot.

«On hea tõdeda, et keriste ja keriselisade müügitulemused pöörasid märtsi teises pooles kasvule. Kuu algus oli turul sarnaselt veebruarile ettevaatlik ja ebakindel, samas kuu lõpp tugev,» ütles Saunum Groupi juhatuse liige Henri Lindal börsiteates.

«Metallihinnad on teiseks kvartaliks teada. Teises kvartalis Saunumi keriste hinnad ei kalline, küll aga on kolmandas kvartalis oodata seadmete umbes 10-protsendist hinnatõusu,» märkis Lindal.

Lindal lisas, et koostöö Eesti saunatootja Igluga sai esimese väljundi – Londonis on kasutusel spetsiaalselt Iglu saunale disainitud Saunum Primary keris koos Saunum Leil automaatikaga.

Saunumil on Lindali sõnul ka plaan koostöös Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusega (EAS) arendada uue põlvkonna sauna kliimaseadet ja kerist. Projekti kogumaht on 992 600 eurot.

Kuni 11. aprillini käib Saunum Groupi täiendav kapitali kaasamine First North kauplemisplatvormilt. Pakkumine sulgub 11. aprillil kell 16.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles