FOTOD ⟩ Ukrainlased avavad massiliselt LHVs kontosid (3)

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Ukrainlased avavad LHVs kontosid
Ukrainlased avavad LHVs kontosid Foto: Sander Ilvest/Postimees/Scanpix

Täna pärastlõunal avasid Ukrainast sõja eest pagenud LHV Tallinna kontoris pangakontosid. Järjekord ulatus peaaegu kontori välisukseni, kuigi pea kõik klienditeenindajad töötasid.

Eestisse saabunud ukrainlased avavad siin aktiivselt ka pangakontosid. Näiteks täna ulatus klientide saba LHV Tallinna kontoris peaaegu ukseni ja eelnevatel nädalatel on kontor olnud erandkorras avatud ka laupäeviti.

Ukrainlased ootasid võimalust avada LHVs pangakonto
Ukrainlased ootasid võimalust avada LHVs pangakonto Foto: Sander Ilvest/Postimees/Scanpix

«Avame aktiivselt Ukrainast sõja eest põgenenud inimestele pangakontosid ja seetõttu on viimastel nädalatel olnud meie kontorites ka tavapärasest pikemad ooteajad. LHV on peamiselt digitaalne pank ja praktiliselt kõik pangatoimingud tegelikult mobiiliäpis või internetipangas tehtavad. Olemasolevatele klientidele on meil kontorites eraldi järjekord ja vajalikud toimingud saavad sujuvalt aetud, kuid kõigile, kes tunnevad või abistavad ukrainlasi soovitame, et nad aitaksid neil ka pangakonto aja kokkuhoiu mõttes meie mobiiliäpis või internetipangas avada. Tähtis on, et olemas oleks elamisluba ja võimalus digiallkirjastamiseks,» ütles LHV jaepanganduse juht Moonika Maaring.

Ukrainlased avavad LHVs pangakontosid
Ukrainlased avavad LHVs pangakontosid Foto: Sander Ilvest/Postimees/Scanpix
Kommentaarid (3)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles