TextMagicu käive kasvas kolmandiku võrra

BNS
Copy
TextMagicu IPO üritus Kultuurikatlas.
TextMagicu IPO üritus Kultuurikatlas. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Textmagic teatas, et tänavu esimeses kvartalis jõuti 30-protsendise käibekasvuni.

Textmagic A2P SMS platvormi 2022. aasta esimese kvartali auditeerimata konsolideeritud müügitulu kasvas eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 30 protsenti 3,11 miljoni euroni.

Platvormil saadetud SMS-ide arv kasvas aastaga 19 protsenti 67,2 miljonini, kolme kuu aktiivsete kasutajate arv aga vaid 2 protsenti 26 625 kasutajani, teatas Textmagic börsile.

TextMagicu aktsia kaupleb Balti alternatiivbörsil 8,01 euro taseme juures. Nasdaqi andmetel on aktsia alates eelmise aasta börsiletulekust kukkunud pea 5%. Võrreldes 5-eurose aktsia märkimishinnaga on väärtpaber praegu 60% kõrgemal tasemel.

Kvartalis keskenduti fikseeritud kuutasuga pakettide turuanalüüsile, disainile ja arendusele. Eesmärgiks on kuutasupõhised paketid lansseerida USA-s, Suurbritannias, Austraalias ja Kanadas hiljemalt 2022. aasta mais.

Aktiivselt tegeleti ka Textmagic platvormi disainiuuendustega, mille esimene faas jõudis lõpusirgele. Eesmärgiks on kasutajaliidese platvormi disaini täielik värskendus ning uute funktsioonide lisamine 2023. aastaks. Samuti korraldati ümber turundusosakonna töö ja anti panus uue turundusstrateegia loomisele. Eesmärgiks on tõsta uute klientide arvu.

Ka Touchpointi tootearendus jätkus plaanipäraselt. Tarkvara kvaliteedi tagamiseks loodi eraldi testijate tiim, kes alustasid esimeste tootemoodulite beeta-testimisega. Turundustegevuse osas panustati aega Touchpointi maandumislehe täiustamisele,andis ettevõte oma tegevustest aru.

Esimese kvartali jooksul on ettevõtte meeskond kasvanud 58 inimeseni. Värvati 11 uut meeskonnaliiget, kellest enamus on tarkvaraarendajad ning ettevõttega liitus finantsjuht Fred Metsma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles