Punktid Technologiese müük kasvas

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Punktid Technologiesi juht Hannes Niid viib ettevõtte börsile
Punktid Technologiesi juht Hannes Niid viib ettevõtte börsile Foto: Remo Tõnismäe, Postimees

Tallinna börsi alternatiivturule pürgiva Punktid Technologies AS-i I kvartali müük moodustas kokku 655 000 eurot, millest 458 000 eurot oli Punktide platvormi vahendusteenuse brutosumma (klientidelt saadud raha läbi Punktide platvormi) ja mis aastaga kasvas 37%.

Vahendusteenus hõlmab videomängude, Nintendo, PlayStationi ja Xboxi digitaalsete koodide veebipõhist müüki Punktide gruppi kuuluva Gamekeys OÜ poolt hallatava Punktide müügiplatvormi kaudu nii Eestis kui ka välisriikides.

«Vaatamata sellele, et kogu meie energia ja aeg kulus aktsiate avaliku pakkumise (IPO) ettevalmistusele, on meil rõõm teatada, et tänu orgaanilisele kasvule suutsime esimeses kvartalis eelmise aasta sama perioodi tulemusi edestada. Suutsime saavutada selle tulemuse omavahenditega ja ilma investeeringuid kasvu suunamata. Pärast IPOt läheb kogu meie aeg ja panus lainemisse ning IPO tulemusena saadavad ressursid annavad meile hea võimenduse planeeritust kiiremini kasvada,» märkis Punktid Technologies AS-i juhatuse liige Hannes Niid.

Punktid Technologies AS aktsiate avalik pakkumine algab 19. aprillil 2022 kell 10:00 ja lõpeb 29. aprillil 2022 kell 16:00 (Eesti aja järgi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles