Saunum kasvatas hoogsalt müüki

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Saunumi kerisega saun.
Saunumi kerisega saun. Foto: Saunum

Saunum Group AS, Saunum Saunas OÜ ja Saunum Sauna Team OÜ aprillikuu müügikäive ulatus 208 900 euroni, teatas ettevõte.

Keriste ja keriselisade müük moodustas sellest 181 500 eurot ja saunaehituse müük 27 400 eurot. Aasta tagasi samal ajal oli käive 145 200 eurot.

«Saunum osales aprillis neljal messil, millest kolm toimusid Eestis ja üks Leedus. Uuendusena tõime messidel välja sauna, kus huvilised said Saunumi efekti messil kohapeal proovida. Eestis kasutas võimalust ligi 2000 inimest. Kindlasti plaanime seda messilahendust tulevikus ka rahvusvahelistel messidel kasutada. Maikuus osaleb Saunum messidel Lätis ja Šveitsis, kus Saunumi efekti kohapeal saab proovida,» ütles Saunum Groupi juhatuse liige Henri Lindal.

Lindal ütles, et Saunum Saunas sai uue kerisemudeli projekti tarbeks Ettevõtluse ja Innovatsiooni Sihtasutuselt 992 692-eurose toetuse. 

Lisaks tarnisid nad Šveitsi järjekordse valmissauna ning alustasid edukat koostööd Itaalia edasimüüjaga. Saunum tarnis aprillis toodangut kaheksale eksportturule.

Saunum Group kaasas aprillis Tallinna börsi alternatiivturul 2 224 000 eurot ning kuu lõpu seisuga on Saunum Groupil 6459 aktsionäri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles