Bercmani tütarettevõte Krakul sõlmis koostöölepingu u-bloxiga

BNS
Copy
u-bloxi toodang
u-bloxi toodang Foto: u-blox

Bercman Technologies AS-i grupi tütarettevõte Krakul OÜ sõlmis partnerluslepingu positsioneerimis- ja traadita side tehnoloogiate ning teenuste pakkujaga u-blox.

Bercmani juhatuse liige ja Krakuli tegevjuht Jaan Hendrik Murumets selgitas, et u-blox on valinud Krakuli disainipartneriks. «Partnerlus tähendab seda, et u-blox suunab kliendid, kes vajavad erilahendusi, Krakuli poole,» märkis Murumets börsiteates.

Partnerluslepingu täpsemat mõju Bercmani majandustegevusele ei ole ettevõtte teatel hetkel võimalik hinnata.

u-blox on rahvusvaheline positsioneerimise ja traadita side valla tehnoloogiaettevõte, mis tegutseb auto-, tööstus- ja tarbijaturul. u-bloxi lahendusi võib Bercmani teatel leida nii spordikellades, autodes, droonides kui elektrijalgratastes.

u-bloxi müügijuhi Neil Hamiltoni sõnul otsib ettevõte ekspertpartnereid, kes mõistavad spetsiifiliselt just autonoomsete sõidukite ja madala võimsusega juhtmevabade arenduste valdkonda.

«Krakul on nendes valdkondades enda võimekust tõestanud ja see innustas meid looma nendega kindlat partnerlussuhet,» ütles Hamilton pressiteates, lisades, et Krakuli ekspertteadmised niinimetatud asjade interneti (IoT) valdkonnas võimaldavad u-bloxil ka oma äritegevust laiendada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles