Punktid Technologies kasvatas müüki

BNS
Copy
19.05.2022, Tallinn. Eesti ettevõte Punktid Technologies helistab avatuks oma esimese kauplemispäeva Nasdaq First North turul.
19.05.2022, Tallinn. Eesti ettevõte Punktid Technologies helistab avatuks oma esimese kauplemispäeva Nasdaq First North turul. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Punktid Technologies AS-i grupi juuni müük oli 199 000 eurot ehk 28 protsenti rohkem võrreldes 2021. aasta juuniga.

Kogu juuni müügist 123 000 eurot moodustas Punktide platvormi vahendusteenuse brutosumma ja 76 000 eurot HVK Business OÜ müügitulu. 2021. aasta juuni vahendusteenuse brutosumma oli 109 000 eurot ja HVK Business OÜ müügikäive 46 000 eurot, teatas ettevõte börsile.

Müük tõusis Punktid.ee, Punktid.lv, Punktid.fi, Punktid.com ja teistel väiksematel Punktid veebilehtedel ning langes Punktid.lt lehel.

Lätis kasvas Punktide müük võrreldes eelmise aasta sama ajaga üle 36 protsenti 15 700 euroni. Soomes tõusis selle aasta juunis müük mulluse 53 euro suuruse müügiga võrreldes 3036 euro peale.

«Soome ja Läti tulemused on head ning on väga positiivne näha, et Soomest tulnud müügid on sel aastal pea kõik tulnud orgaaniliselt. Alles juunikuus suunasime sinna ka esimesed tasulised reklaamid, mis tõid kohe ka tulemust. Läti turgu toetame strateegilisema turundusega, et jätkata kasvu ja hoida olemasolevaid kliente,» ütles ettevõtte juhatuse liige Hannes Niid börsiteates.

Niidi sõnul võivad juuni müügitulemused vähesel määral muutuda, kuna tänavu juuni ei ole veel raamatupidamises suletud.

Punktid Technologies AS on Eestis asutatud ja tegutsev valdusettevõtja, mille tütarühinguteks on Gamekeys OÜ ja HVK Business OÜ. Punktid grupp omab ja arendab muu hulgas videomängude, Nintendo, PlayStationi ja Xboxi digitaalsete koodide veebipõhist müügikeskkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles