Modera värbas KIA Europe endise asepresidendi

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Uwe Hannes liitus Modera meeskonnaga
Uwe Hannes liitus Modera meeskonnaga Foto: Modera

Automüügi tarkvara tootev Eesti ettevõte Modera värbas Saksamaa, Austria ja Šveitsi (DACH) regiooni juhiks Uwe Hannes'i, kes alustas tööd 1. augustist 2022. Hannes on pikalt töötanud autotööstuse valdkonnas ning omab rikkalikku kogemust ja rahvusvahelist haaret.

Ta on olnud muuhulgas üle 11 aasta KIA Europe asepresident ning üle seitsme aasta Mitsubishi Motors Europe asepresident. Hannes on töötanud ka Volkswageni süsteemis nii Lõuna-Aafrika Vabariigis, Saudi Araabias kui ka Jaapanis.

«Uwe Hannes on tugev täiendus meie müügitiimile. Tema kogemused ning kontaktivõrgustik on muljetavaldavad ning oleme veendunud, et tema panus aitab Moderal täita seatud eesmärke,» ütles Modera juht Raido Toonekurg.

«See on minu jaoks uus ja huvitav väljakutse. Kogu autotööstus on suures muutuses, mille üheks sambaks on digitaliseerumine. Modera loodud platvorm annab sellele hoogu ning mul on hea meel, et saan oma teadmiste, oskuste ja kontaktidega õla alla panna,» kommenteeris Uwe Hannes.

Automüügi tarkvara ettevõtte Modera pakub tehnoloogilist platvormi, mille kaudu ühendatakse autotootjad, maaletooja, edasimüüjad ja kliendid. Alternatiivbörsil First North noteeritud ettevõtte kasvatas selle aasta esimesel poolel müüki 60%, ettevõtte tulu ulatus 654 846 euroni.

Modera süsteemi kaudu on eri riikides müüdud ligi 50 000 sõidukit, mille tehingute rahaline väärtus ulatub üle 1,5 miljardi euro. Modera tooteid kasutavad Toyota, Volkswagen, Renault, BMW, Mini, Ford, Nissan, Kia, Fiat, Jaguar, Land Rover, Jeep, Volvo, Mazda ning Mercedes-Benzi maaletoojad ja edasimüüjad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles