BlackRock hakkab Coinbase'i abiga pakkuma krüptoteenuseid

PM Majandus
Copy
Krüptoraha Coinbase'i logo taustal
Krüptoraha Coinbase'i logo taustal Foto: Dado Ruvic

Coinbase ja BlackRock sõlmisid institutsionaalsetele klientidele suunatud krüptokaubanduse partnerluse, vahendab Reuters.

Krüptobörs Coinbase Global teatas neljapäeval, et sõlmis partnerlussuhte maailma suurima varahalduri BlackRockiga, et pakkuda institutsionaalsetele klientidele juurdepääsu krüptokaubandus- ja hoiuteenustele.

Ettevõtte institutsionaalne krüptovarade kauplemisplatvorm Coinbase Prime hakkab pakkuma BlackRocki Aladdini institutsionaalsetele klientidele krüptokaubanduse, -hoiustamise, -maaklerluse ja -aruandluse võimalust. Aladdin pakub tarkvaravahendite paketti, mille eesmärk on aidata institutsionaalsetel investoritel oma portfelli hallata.

Uudis tuleb ajal, mil sektorit on räsinud nn krüptotalv, kuna investorid loobuvad riskantsetest digitaalsetest varadest geopoliitiliste rahutuste, intressimäärade tõusu ja eelseisva majanduslanguse murede tõttu.

Coinbase on olnud üks suuremaid kannatanuid – nende aktsia on tänavu seni langenud 63 protsenti. Samas oli tänu tänasele teatele Coinbase'il börsil hea päev tõustes 15 protsenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles