Punktid Technologies avaldas kuu müüginumbrid

PM Majandus
Copy
Punktid Technologies helistab avatuks oma esimese kauplemispäeva Nasdaq First North turul.
Punktid Technologies helistab avatuks oma esimese kauplemispäeva Nasdaq First North turul. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp

Balti alternatiivbörsi ettevõte teatas, et nende juulikuu müüginumbrid jäid eelmisele aastale alla.
 

Punktid Technologies juuli müük moodustas kokku 125 000 eurot, millest 101 000 eurot oli platvormi vahendusteenuse brutosumma* ja mis võrreldes 2021. a juuliga langes 11% (2021. a juuli vahendusteenuse brutosumma oli 114 000 eurot). Müük tõusis mitmel veebilehel, sh Punktid.ee ja Punktid.fi, millest kõige suurem käibe kasv oli Punktid.ee lehel, kus kasvatasime käivet 4241 euro võrra võrreldes eelmise aasta sama kuuga. Teiste veebilehtede käive langes, millest suurim langus oli Punktid.com müügis, kus käive kahanes 11 000 eurovõrra võrreldes 2021. a juuliga.

«Suvekuud on madalhooaeg meie sektoris ning juuli neist kõige passiivsem, mis kajastus meie käibenumbrites. Juulis jätkasime uute toodete lisamist ja valiku laiendamist. Oleme alustanud koostööpartneritega kohtumiste kokku leppimist Gamescom messil, mis leiab aset augusti lõpus. Suvekuudel oleme hästi edasi liikunud arendustegevustega – turunduse ning IT plaanide täiendused ja ettevalmistused kulgevad eesmärgipäraselt. Tahame välja tulla uue veebilehe lanseerimisega aasta lõpus, mis annab meile oluliselt parema pinnase laienemiseks,» kommenteeris Punktide juhatuse liige Hannes Niid.

Ettevõtte aktsia on alates esimesest börsipäevast tänavu mais kaotanud kolmandiku oma väärtusest ja kaupleb praegu 2,04 euro tasmeel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles