Coinbase’i juht hoiatab investoreid pika krüptotalve eest

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Coinbase tahab saada rohkem tulu tellimustest ja teenustest
Coinbase tahab saada rohkem tulu tellimustest ja teenustest Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Investorid peaksid olema valmis perioodiliseks krüpto allakäiguks ehk krüptotalveks, mis võib kesta veel 12–18 kuud, hoiatas Coinbase’i juht Brian Amstrong.

Ta rääkis intervjuus CNBCile, et loodab, et krüpto karuturg saab läbi, kuid USA suurim krüptoturg valmistub veel suuremaks languseks.

«Me loodame, et see saab läbi 12–18 kuuga ja siis tuleb kena taastumine, kuid me peame loomulikult valmistuma pikemaks languseks,» ütles ta. «Me ei püüa tulevikku kaunimaks mõelda.»

Coinbase’i juht ütles, et nad on üle elanud kümne aastaga neli krüptoturu langust ja on valmis kohanduma praegusega. «Me ei lase ennast segada ja loome suurepäraseid tooteid. Seetõttu läheb järgmisel viiel või kümnel aastal hästi,» rääkis ta.

Suurem osa kompanii käibest on seotud krüptoturu kauplemismahtudega, kuid ettevõte püüab seda muuta tellimustest ja teenustest sõltuvamaks. Praegu moodustavad tellimused ja teenused 18 protsenti ettevõtte käibest.

«Ma tahan, et enam kui pool käibest tuleks tellimustest ja teenustest,» lausus ta.

Seoses krüptotalvega kärbib ettevõte turunduskulusid ja makseid Amazoni veebiteenuste eest. Ettevõte koondas umbes 1100 töötajat ehk 18 protsenti tööjõust. Ta ei välista, et ka tulevikus koondatakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles