Admirals tuli võimsa tulemusega kahjumist välja

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Admirals Groupi tegevjuht Sergei Bogatenkov.
Admirals Groupi tegevjuht Sergei Bogatenkov. Foto: Admiral Markets

Võrreldes eelmise aasta sama ajaga, kasvatas Admirals aasta esimeses pooles märkimisväärselt kauplemistegevuse netotulu, kauplemise mahtu ja puhaskasumit, jätkates suuremahulisi investeeringuid IT-sse ning innovatsiooni, teatas võlakirjadega börsil olev ettevõte.

Ettevõtte omandas uued litsentsid Lõuna-Aafrikas ja Kanadas. Need on kõnekad edulood tugeva strateegia ellu viimisest, mille pikem eesmärk on võimaldada 2030. aastaks finantsvabadust 10 miljonile inimesele.

Admirals Groupi kauplemistegevuse netotulu suurenes 149% (43 miljonit eurot versus 17,3 miljonit eurot 2021. aasta samal perioodil) ja puhaskasum oli 24,01 miljonit eurot (-1,7 miljonit eurot 2021. aasta I poolaastal).

«Vaatamata suurele ebakindlusele maailma majanduses ja poliitilises olukorras, jätkasime oma pikaajaliste eesmärkide ellu viimist, ühendades jätkuvalt kliendi jaoks personaalse rahanduse ja investeerimise. Meie esimese poolaasta tulemused on erakordsed, kauplemismahud tugevad ja stabiilsed,» sõnas Admirals Group AS-i tegevjuht Sergei Bogatenkov.

Bogatenkovi sõnul kasvatab Admirals kindlalt oma kliendibaasi
 ning tutvustab rakenduse kaudu kauplemis- ja investeerimisvõimalusi inimestele, kes astuvad esimesi samme finantsvabaduse suunas.

Möödunud poolaastal omandas ettevõte litsentsid Lõuna-Aafrikas ja Kanadas. «Suurendame strateegiliselt oma kohalolekut maailma erinevates piirkondades. Kanada on esimene samm ettevõtte positsioneerimiseks Põhja-Ameerikas ning Aafrika on kiire ja areneva finantskeskusena suurepärane võimalus kliendibaasi tugevaks laiendamiseks,» kirjeldas ettevõtte tegevjuht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles