USA kohus lubas Muskil Twitteri-kaebust muuta, asja edasi lükata mitte

Copy
Twitter kaebas Muski kohtusse, et ta peaks kinni oma aprillis sõlmitud kokkuleppest osta ettevõte 54,20 dollari eest aktsia kohta.
Twitter kaebas Muski kohtusse, et ta peaks kinni oma aprillis sõlmitud kokkuleppest osta ettevõte 54,20 dollari eest aktsia kohta. Foto: Dado Ruvic

USA kohus andis kolmapäeval miljardär Elon Muskile loa muuta oma kaebust Twitteri suhtes, kuid lükkas tagasi palve sotsiaalmeediahiiu ülevõtmise tühistamist puudutav kohtuasi edasi lükata.

 

Delaware'i osariigi kohtunik Kathaleen McCormick otsustas, et Musk võib lisada oma kaebusele Twitteri endisest turvajuhist vilepuhuja augustikuised paljastused. Samas lükkas ta tagasi palve kohtuasi edasi lükata, kuna selle venimine võib tuua Twitterile põhjendamatult suurt kahju.

Twitteri aktsia tõusis kolmapäevasel kauplemispäeval üle 5 protsendi 40,69 dollarini.

«Me loodame, et muudatusettepaneku luba viib meid sammu võrra lähemale tõe väljaselgitamisele selles kohtusaalis,» ütles Muski advokaat Alex Spiro avalduses.

Muski juriidiline meeskond väitis teisipäeval, et õigluse huvides on vaja viiepäevane kohtuprotsess edasi lükata, et Musk saaks uurida vilepuhuja Peiter Zatko väiteid selle kohta, et Twitter varjab nõrkusi oma turvalisuses ja andmete privaatsuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles