Hagen Bikes kiidab oma tegevust

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Hagen Bikesi kastiratas.
Hagen Bikesi kastiratas. Foto: Sander Ilvest

Tallinna börsi alternatiivturul olev Hagen Bikes Holdingi augustikuu käive kasvas eelmise aastaga võrreldes 416 protsenti ja oli kokku 45 249 eurot, teatas ettevõte.

Kokku müüdi augustis 13 kastiratast. 

«August osutus järjekordselt rekordiliseks, ületades esimest korda 45 000 eurot. Tänu jätkuvatele tugevatele tulemustele oleme liikumas rahavoos ning kasumlikkuses positiivsesse. Oleme rebrändinguga suutnud piltlikult kolida kuurist pilvelõhkujasse ning kuigi veebruaris alanud sõja tõttu Ukrainas ei olnud võimalik meedias avamispidu korraldada, on praegu ootepaviljoni tekkimas liftijärjekord. Seda ilmestab hästi meie klienditagasiside soovituskordaja 9,4/10. Samuti on seda näha edasimüüjate võrgustikust, kus jagub vaid kiidusõnu nii toodete välimusele, koostekvaliteedile kui sõiduomadustele,» märkis Hagen Bikes Holding ASi asutaja Kaspar Peek. «Lisaks toetab meie kiirenevat kasvu Prantsusmaal välja kuulutatud kastirataste toetuse meetme kahekordistamine erinevate skeemidega 2000 kuni 4000 eurot kastiratta kohta ning hiljuti loodud riigitöötajate rattaliising Saksamaal, mille abil saavad riigitöötajad liisida oma ratta palgafondist ehk enne makse. Selle aastaga oleme suutnud luua Hageni brändile märkimisväärse vundamendi ning edasimüüjatelt on juba kuulda, kuidas inimesed tulevad spetsiaalselt Hagenit küsima. Oleme selgelt defineerinud oma kliendiprofiili, -segmendi ning optimeerinud müügikanaleid ja turunduskulusid. Samuti on näha paranemismärke tarneahelates, kus praegu komponentide puudust ei esine.»

«Kasvu jätkamiseks, kiirendamiseks ning turu positiivse sentimendi ärakasutamiseks oleme otsimas võimalusi kasvu rahastamiseks,» teatas ta. «Meie selge siht on jõuda 2025. aastaks top 5 kaherattaliste kastirataste tootjaks – esimese poolaasta õppetunnid, tagasiside ning ärimudeli pidev optimeerimine annavad selleks kõik võimalused.»

Hageni Bikesi aktsia tõusis täna pärastlõunaks 5,6 protsendi võrra, 1,59 euroni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles