Bercman sõlmis lepingu Kreeka edasimüüjaga

BNS
Copy
Bercmani ülekäiguraja näide.
Bercmani ülekäiguraja näide. Foto: Bercman Technologies

Bercman Technologies allkirjastas edasimüügilepingu Kreeka infrastruktuuri paigaldus- ja hooldusettevõttega Eur.Elec LTD, mille kohaselt saab Eur.Elec viieks aastaks õiguse esindada Bercmani Kreeka territooriumil.

Raamleping on sõlmitud perioodiks 2022–2027. Eur.Elec tegutseb selle nimel, et kasvatada Bercmani nutikate ohutussüsteemide müüki Kreeka turul. Raamlepingus ei ole ette nähtud fikseeritud eelarve- või müügimahte, teatas Bercman börsile.

Bercmani juhatuse esimehe Mart Suurkase sõnul on Kreeka turg Bercmani jaoks väga huvipakkuv. «Liiklussurmade arv on Kreekas üks suuremaid Euroopa Liidus ja kuigi arv on viimasel kümnel aastal oluliselt vähenenud, jääb see Euroopa keskmisest veel arvestatavalt ülespoole. Eur.Eleciga on meil käima läinud suurepärane koostöö ning Bercmani nutikas ohutussüsteem on edukalt juba jõudnud Kreeka targa mobiilsuse arendamisele suunatud hankeprojektidesse. Käesoleva aasta suvel avas Kreeka riikliku targa linna infrastruktuuri programmi kogumahuga 230 miljonit eurot ning ühiselt Eur.Eleciga asume selle programmi raames uuenduslikke taristulahendusi rajama,» märkis Suurkask.

Eur.Eleci juhatuse liikme Erotokritis Kotsilinise sõnul on tänu omavalitsuste suurenenud nõudmisele ja Euroopa Liidu taastefondi rahastusele Kreekas alanud targa infrastruktuuri rajamise uus ajastu. «Taristu digitaliseerimise programm on suurendanud ootusi omavalitsustele ning Euroopa Liidu järelevalveteenistuse seatud tähtajad lubavad arvata, et Kreeka nutika liikuvuse sektor kasvab järgmise 1–2 aasta jooksul väga kiiresti. Eur.Eleci rohkem kui 25-aastase infrastruktuuri arendamise kogemuse ning Bercmani nutika ülekäiguraja süsteemiga saame seda kasvu oluliselt toetada,» lisas Kotsilinis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles