Nordeconis tuleb koondamine (1)

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Nordeconi juht Gerd Müller
Nordeconi juht Gerd Müller Foto: Raul Mee

Seoses avaliku sektori investeeringute vähenemise ja rahastusprioriteetide muutustega taristuehituse valdkonnas, reorganiseerib Nordecon kontsernis teedeehituse segmendi äritegevuse, viies selle alates uuest aastast ühtse juhtimise alla kontserni tütarettevõttesse Tariston. 

Ühendamise tulemusena kaotatakse kontsernis dubleerivaid tegevusi, et tagada ressursside efektiivsem kasutus, teatas ettevõte börsile.

«Olukord taristuehituse turul, eriti teedeehituses, nõuab valdkonna ettevõtetelt muudatusi, et olukorraga kohaneda. Sektoris on tegevusmahtude langus ning me ei näe kiiret taastumist, mistõttu peame õigeks konsolideerida kontsernis teedeehituse ressursid, kompetentsid ja äritegevus ühe ettevõtte alla,» kommenteeris Nordecon AS juhatuse esimees Gerd Müller.

Tegevuskulude vähendamine toob kaasa osade töökohtade kadumise, ütles ta ja lisas, et Nordeconi kontsern jätkab kõigis taristuehituse valdkondades.

«Kaduvate töökohtade täpset arvu ei ole täna veel võimalik öelda, kuna reorganiseerimise protsess viiakse lõpuni 1. jaanuariks 2023,» ütles Nordeconi kommunikatsioonijuht Mirjam Mikkin.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles