Punktid Technologies pea neljakordistas poolaasta kahjumi

BNS
Copy
Punktid Technologiese juht Hannes Niid. 
Punktid Technologiese juht Hannes Niid. Foto: Remo Tõnismäe

Arvutimängude veebipõhise vahendamisega tegelev Punktid Technologies AS teenis esimesel poolaastal 477 600 euro suuruse müügitulu juures 236 400 eurot kahjumit, mida on 283,8 protsendi võrra rohkem kui mullu esimesel poolaastal, mil müügitulu oli 245 400 eurot.

Kahjumi kasvu taga on investeeringud turunduskuludesse, mis olid seotud ettevõtte aktsiate esmase emissiooniga (IPO) ja laienemisega, teatas ettevõte börsile. Ettevõtte sõnul ei olnudki esimesel poolaastal kasumi teenimine peaeesmärk.

IPO raames emiteeriti mai lõpus 176 378 aktsiat ja kaasati 793 700 eurot. Ettevõtte aktsiakapital suurenes 215 000 euroni. Ettevõtte tänavune põhiline investeerimiseesmärk on täiustada uut kodulehte ja võtta nime Punktid asemel kasutusse Marketplace, samuti plaanitakse palgata täiendavat tööjõudu laienemiseks.

Punktide esimese poolaasta tööjõukulud olid 122 100 eurot, aasta varem samal perioodil aga 23 300 eurot.

Punktide veebilehel liitus esimesel poolaastal 4750 uut klienti ehk umbes sama palju, kui 2021. aasta esimesel poolaastal.

Punktid Technologiesi eesmärk on koondada kogu Punktid Grupi tegevus ühe emaettevõtte alla. Tütarettevõtte Gamekeys tegevusalaks on arvutimängude ja kinkekaartide digitaalne vahendamine läbi Punktide platvormi.

Teise tütarettevõtte HVK Business tegevuseks on hulgikaubandus seoses mängude ja mängukoodide müügiga ja Punktide platvormi arendamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles