Merko Ehitus ehitab hoogsalt Vilniuse vanalinna lähedal

BNS
Copy
Merko Ehituse arendus Vilniuses
Merko Ehituse arendus Vilniuses Foto: Merko Ehitus

Merko Ehituse tütarfirma UAB Merko Būstas alustas Vilniuse vanalinna lähedal asuva Vilneles Skverai korteriarendusprojekti kolmanda etapi ehitust.

Uus etapp hõlmab kaheksat kortermaja 303 korteriga, mille valmimine on plaanitud 2024. aasta neljandasse kvartalisse, teatas Merko börsile.

Kuue- ja seitsmekorruselised A+ energiaklassiga kortermajad asuvad aadressil Manufakturu 7. Kõigil korteritel on rõdu või terrass ning need on varustatud soojustagastusega sundventilatsioonisüsteemiga. Parkimiskohad, panipaigad ja elektriautode laadimiskohad asuvad maa-aluses garaažis. Ühe- kuni neljatoaliste korterite suurus jääb vahemikku 26–100 ruutmeetrit ja ruutmeetrihinnad algavad 2890 eurost.

Vilneles Skverai arendusprojekt hõlmab kokku 26 uut kortermaja enam kui tuhande korteriga. Uues elukvartalis on ka äripinnad.

Esimene etapp kuue hoone ja 238 korteriga on valminud ning pea kõik korterid on müüdud. Teine etapp kuue hoonega valmib lõplikult 2023. aasta teises kvartalis ning 209 korterist on 70 protsenti juba ostja leidnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles