Bercmani käive oli kolmandas kvartalis pool miljonit eurot

BNS
Copy
Mart Suurkask, Bercmani juht
Mart Suurkask, Bercmani juht Foto: Margus Ansu

Bercman Technologies 2022. aasta kolmanda kvartali konsolideeritud müügitulu oli 497 404 eurot.

Kolmandas kvartalis paigaldas Bercman oma nutikaid ülekäiguradasid uute asukohtadena Narva-Jõesuusse ja Elvasse. Lisaks esimesel poolaastal paigaldatud kahele nutikale ülekäigurajale paigaldati täiendav seadmekomplekt Haapsalu linna, teatas ettevõte börsile. 

Kevadel võidetud innovatsioonikonkursi raames paigaldatakse enne aasta lõppu nutikad ülekäigurajad Kohtla-Järvele.

Ka välisturgudel oli olulisi arenguid: Kreekas sõlmiti viieaastane leping sealse liiklustaristu hooldus- ja paigaldusettevõttega Eur.Elec Ltd, Ühendkuningriigis sõlmiti kaheaastane edasimüügileping intelligentsete transpordisüsteemide tehnoloogiaettevõttega Clearview Intelligence Ltd.

Neljandas kvartalis saadetakse kolm nutika ülekäiguraja komplekti Šotimaale, kus seadmed paigaldatakse Glasgow piirkonda. Kolm seadmekomplekti eksporditakse neljandas kvartalis ka Kreekasse Pátra linna. 

«Bercman Grupp püsib eesmärgiks seatud käibeprognoosi graafikus. Liigume aasta viimasesse kvartalisse nutikate ülekäiguradade ja arendusteenuste planeeritud ekspordi- ja teostusplaanidega,» kinnitas Bercmani juhatuse esimees Mart Suurkask.

Bercman Gruppi kuuluva asjade interneti ja autonoomsete süsteemide arendaja Krakuli juhtkonda lisandus doktorikraadiga tootearendusekspert Aare Aruniit, kes Krakuli operatiivjuhina (Chief Operating Officer, COO) vastutab ettevõtte igapäevatöö juhtimise ja arendusprotsesside eest.

Koostöös nutikate turvalahenduste tootja Valnesega valmis Krakulil uus mobiilse internetiühendusega nutilukk. PIN-koodiga töötava luku sihtklientideks on Euroopa suurlinnade elukondliku ärikinnisvara haldurid ja Airbnb tüüpi majutusasutused. Krakul eksportis kolmandas kvartalis asjade interneti ja autonoomsete süsteemide lahendusi USA, Soome, Läti, Singapuri ja Šveitsi turule, suurim osa Krakuli müügikäibest tuli Eesti klientidelt.

Alates tänavusest kajastuvad Bercmani konsolideeritud müügitulemustes ka tütarettevõtte Krakul OÜ käibenumbrid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles