Modera alustas koostööd If Kindlustusega (2)

BNS
Copy
Modera juht Raido Toonekurg
Modera juht Raido Toonekurg Foto: Raul Mee

Eesti automüügitarkvara ettevõtte Modera alustas koostööd If Kindlustusega; Modera jaoks tähendab see olulist võimalust seniste ärimahtude kasvatamiseks.

«Koostöö laiendab hüppeliselt Modera haaret liiklus- ja kaskokindlustuse pakkumisel meie automüügiplatvormil üle kogu Baltikumi, kuna If Kindlustus on tugevalt esindatud ka meie lõunanaabrite juures,» kommenteeris ettevõtte müügidirektor Janek Prümmel börsiteates.

If Kindlustuse jaoks on tegu osaga digitaliseerimisprotsessist. «Ifi laiem eesmärk on pakkuda oma klientidele väga mugavaid digitaalseid lahendusi. See, et oleme olnud juba mitmeid aastaid täielikult digitaalsele teenindusele keskendunud ning seejuures oma ärimahte ja ka turuosa jätkuvalt kasvatanud, näitab, et kliendid hindavad häid ja mugavaid lahendusi,» selgitas If Kindlustuse Baltikumi Mobility valdkonna juht Aksel Erik.

Modera ja If Kindlustuse koostöös on klientidel võimalik saada koos automüügipakkumusega nii kohustuslik liikluskindlustus kui ka vabatahtlik kaskokindlustus nii Eestis, Lätis kui ka Leedus.

Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles