Bercmani aktsiate märkimine lõpeb täna

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Bercmani ülekäiguraja näide.
Bercmani ülekäiguraja näide. Foto: Bercman Technologies

Nasdaq First Northil noteeritud Eesti tehnoloogiaettevõtte Bercman Technologies aktsiaid saab märkida veel täna kella 16-ni. Bercman emiteerib kuni 120 000 lihtaktsiat 360 000 euro väärtuses, sealjuures märgivad viiendiku pakkumise eeldatavast mahust Bercmani juhtorganite liikmed ja suuremad aktsionärid.

Pakkumise aktsia hind on 3 eurot, millest 0,10 eurot on aktsia nimiväärtus ja 2,90 eurot ülekurss. Pakkumise tulemused avalikustatakse 17. oktoobril ning esimene uute aktsiatega kauplemise päev on eeldatavalt 28. oktoober.

Aktsiaemissiooni käigus kaasatavat raha plaanib Bercman kasutada uutele turgudele laienemise kiirendamiseks ning nutika ülekäiguraja seadme uuemate funktsionaalsuste arenduseks. 

Bercman on 2016. aastal asutatud süvatehnoloogia ettevõte, mis tegeleb liiklusohutust suurendavate toodete arendamise ja müümise ning riist- ja tarkvaraarendusteenuste pakkumisega. Ettevõtte missiooniks on liiklussurmade elimineerimine ning visiooniks olla eelistatuim partner targa linna lahenduste loomisel.

Alates 2021. aasta lõpust kuulub Bercman Gruppi asjade interneti ja autonoomsete süsteemide arendusettevõte Krakul OÜ. Bercman Grupi tänavuse kolmanda kvartali konsolideeritud müügitulu oli pea pool miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles