Punktid Technologies püstitas septembris aasta rekordi

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Punktid Technologiese juht Hannes Niid. 
Punktid Technologiese juht Hannes Niid. Foto: Remo Tõnismäe

Punktid Technologiese septembri müük kasvas eelmise aasta septembriga võrreldes 44%, moodustades kogukäibena 275 000 eurot. September tõi neile ka rekordarvu uusi kliente.

Punktid Technologiese septembri müük moodustas 275 000 eurot, millest 158 000 eurot oli platvormi vahendusteenuse brutosumma (tõus 2021. a septembriga võrreldes 6%). Müük tõusis domeenidel Punktid.com, Punktid.lt, Punktid.lv ja Punktid.fi, langejad olid Punktid.ru ja Punktid.ee. Suurimad tõusjad olid Punktid.fi ja Punktid.lt, vastavalt 3758% ja 1558%.

«Nagu üldised mänguritrendid ka ennustasid, oli hooaja start septembris väga tugev ning näitab, et mängurid on suvepuhkustelt tagasi ja taas ostlemas ning mängimas. Võrreldes augustiga oli platvormi külastatavus 116% suurem ja eelmise aasta septembriga lausa 211%,» kommenteeris Punktide juhatuse liige Hannes Niid.

September oli aasta rekordkuu, mil lisandus üle 1300 uue kliendi, ehk üle kahe korra rohkem kui augustis. «Suurema liikluse platvormile tõi parem sihitud turundus toodetele ja kategooriatele,» lisas Niid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles