Väikepank Holm lõi LHV tippjuhi üle, Klettenberg astub tagasi

Liina Laks
, majandusajakirjanik
Copy
Kaspar Kalvet.
Kaspar Kalvet. Foto: Rene Riisalu/ Erakogu

Holm pank teatas, et leidis uue tegevjuhi LHV tippjuhtide ridadest.

Aktsiaseltsi Holm Bank tegevjuhina alustab tööd seni LHV finantsriski osakonda juhtinud Kaspar Kalvet. Kalvetil on laialdane finantsvaldkonnas töötamise kogemus – ta on töötanud Citadele panga Eesti üksuse juhina ning pikalt suurtes rahvusvahelistes pankades erinevatel vastutavatel positsioonidel Itaalias ja Saksamaal.

«See, kui paindlikult on Holmi võrdlemisi kompaktne meeskond suutnud teenindada oma kliente, on minu silmis äärmiselt sümpaatne. Sellise meeskonnaga on julge võtta käsile uusi perspektiivikaid projekte,» rääkis Kalvet.

Kalveti sõnul on Holmi kliendibaas ja teenuste ring on laienenud nii Eestis kui ka Lätis. Klientide arv on aasta-aastalt kasvanud ja pank on tuntust kogunud nii laenude sektoris kui väga heade tingimustega tähtajaliste hoiuste pakkujana. Lisaks koduturu klientidele hoiavad oma sääste pangas ka Austria ja Saksamaa kliendid. 

Kalvet võtab Holmi juhtimise novembri alguses üle Rauno Klettenbergilt, kes on tegutsenud Holmi tegevjuhina alates 2019. aasta suvest. 2019. aasta kevadel omistas Euroopa Keskpank senisele Liisi järelmaksu pakkunud Koduliising AS-ile pangalitsentsi ning ettevõtte nimeks sai Holm Bank AS.

Holm pangale kuuluvad kaubamärgid Liisi ja Holm. Panga teenuste hulka kuuluvad tähtajalised hoiused, füüsilised ja virtuaalsed krediitkaardid, era- ja äriklientide finantseerimine ning järelmaksud. Pank pakub läbi Raisin platvormi tähtajalisi hoiuseid ka Saksamaal ja Austrias ja omab ettevõtet Holm Bank Latvia SIA, mis tegutseb finantsteenuse pakkujana Lätis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles