Meedia: Twitter palub mõnel koondatud töötajal tagasi tulla

PM Majandus
Copy
Twitteri kontor New Yorkis.
Twitteri kontor New Yorkis. Foto: Nancy Kaszerman

Pärast seda, kui Twitter koondas reedel pärast Elon Muski 44 miljardi dollari eest tehtud ülevõtmist umbes poole töötajaskonnast, pöördub ettevõte nüüd kümnete töö kaotanud töötajate poole ja palub neil tagasi tulla, vahendab Bloomberg News.

Mõned neist, kellel palutakse tagasi tulla, koondati kogemata. Teised vallandati enne, kui juhtkond sai aru, et nende töö ja kogemused võivad olla vajalikud Muski kavandatavate uute funktsioonide loomiseks, teatas raport, viidates käikudega kursis olevatele inimestele.

Twitter koondas hiljuti 50% oma töötajatest, sealhulgas usalduse ja ohutuse meeskonna töötajad, teatas ettevõtte ohutuse ja usaldusväärsuse juht Yoel Roth selle nädala alguses säutsus.

Sotsiaalmeediaettevõtte töötajate säutsudes öeldi, et kommunikatsiooni, sisu kureerimise, inimõiguste ja masinõppe eetika eest vastutavad meeskonnad olid nende seas, kes välja roogiti, nagu ka mõned toote- ja insenerimeeskonnad.

Twitter uuendas laupäeval oma rakendust Apple'i poes, et hakata ihaldatud siniste märkide kinnitamise eest küsima 8 dollarit, mis on Muski esimene suurem muudatus seoses sotsiaalmeediaplatvormiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles