Novaturase käive kasvas oktoobris 25 miljoni euroni

BNS
Copy
Novatoursi reklaam Tallinna lennujaamas.
Novatoursi reklaam Tallinna lennujaamas. Foto: Mihkel Maripuu

Eestis Novatoursi nime all tegutsev Leedu reisikorraldaja Novaturas Grupp teenindas oktoobris 31 000 klienti ja teenis rekordilise 25 miljoni euro suuruse müügitulu.

Võrdluseks, 2021. aasta oktoobris teenindas Novaturas 27 000 klienti ja sai 19 miljonit eurot müügitulu, teatas ettevõte börsile.

Novaturas on tänavu kümne kuuga teenindanud 248 000 klienti, mida on 64 protsenti rohkem kui 2021. aasta samal perioodil. Selle aasta jaanuari–oktoobri kogukäive ulatus 178 miljoni euroni – müük on möödunud aastaga võrreldes kahekordistunud.

«Kolmanda kvartali head tulemused jätkuvad ka oktoobris, tulult on tegemist Novaturase ajaloo ühe tugevaima kuuga ning reisijate arv on 2019. aasta mahu lähedal, kommenteeris oktoobrikuu tulemusi Novaturas Grupi tegevjuht Vitalij Rakovski.

«Nende tulemuste taga oli suur reisinõudlus ja meie turismitoodete tasakaalustatud pakkumine ning ülikõrge lendude broneerimise määr – oktoobris kogu kontsernis 96 protsenti ja Eestis koguni 98 protsenti,» selgitas Rakovski.

Tema sõnul on positiivne ka tuleva aasta suvehooaja eelmüügimaht – järgmise aasta suvereiside müük on oktoobris eelmise aasta sama perioodiga võrreldes kahekordne.

Novaturas Group on reisikorraldaja, mis pakub pakettreise enam kui 30 sihtkohta. 2019. aastal teenindas kontsern üle 293 000 kliendi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles