Robus Athleticsi uus varustusesari sihib majanduskriisis kannatavaid kliente

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Robus Athletics’i asutaja ja tegevjuht Mikk-Alvar Olle
Robus Athletics’i asutaja ja tegevjuht Mikk-Alvar Olle Foto: Remo Tõnismäe, Postimees

Eesti sporditehnoloogiaettevõte Robus kohandub majandusolukorraga ja toob turule senisest kordades soodsamad ja keskkonnasõbralikumad GymBarsi tooted, teatas alternatiivturu ettevõte.

Robus on loodud ideele, et tulemuslikud jõu- ja jõuvastupidavustreeningud peavad olema kõigile kättesaadavad. «Kui veel kaks aastat tagasi tähendas see sõltumatust ajast ning asukohast, siis nüüd, majanduskriisi sisenedes, on väga oluline faktor ka treeningväljundi hind,» selgitas Robuse juht Mikk-Alvar Olle. «Kaasaskantav treeninginventar on hea alternatiiv inimestele, kes soovivad praegusel ajal sportimise kulusid tuntavalt kärpida.»

Uus GymBarsi treeninginventar on toodetud klaaskiududega tugevdatud polüamiidist ja tänu uuele konstruktsioonile ning intelligentsele toormaterjali kasutamise viisile avaldavad ka väiksemat mõju keskkonnale. Kergem kaal ja tunduvalt soodsam hind teeb toote inimestele veelgi käepärasemaks ja kättesaadavamaks.

«Hakkasime uuenenud GymBarsi treeninginventari välja töötama juba kevadel, aimates sügistalvist tarbimise ebakindlust ette,» lisas Olle. «Nüüd on kõigil võimalik omada enda isiklikku ülikompaktset jõusaali vaid spordisaali kuupileti hinna eest. Valikusse jääb ka juba laialdaselt tuntud alumiiniumist GymBars Aluminiumi tootesari.»

Robusega treenijaid on juba 40 riigis. Suure osa Robuse klientuurist moodustavad kliendid, kes peamiselt ajapuuduse ning ebaregulaarse päevakava tõttu vajavad oma jõutreeningutes spordiklubist suuremat paindlikkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles