Arco Vara tegi juhtkonnas muutuse

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe.
Arco Vara juht Miko-Ove Niinemäe. Foto: Mihkel Maripuu

Arco Vara teatas börsile, et muudab uuest aastast juhtimisstruktuuri ning töölt lahkub arendusjuht, kelle ülesanded jagatakse teistele ametikohtadele.

«Tiit Nõu soovib pärast 8 aasta pikkust tööd Arco Varas oma ellu uusi sihte, mistõttu jagame tööülesanded ümber ja kaasame uue töötaja, kelle hooleks jääb ettevõtte töökorralduse juhtimine,» kinnitas Arco Vara juht ja juhatuse liige Miko Niinemäe.

Nõu lahkub Arco Vara ridadest 2023. aasta alguses. Niinemäe sõnul otsustas arendusettevõte sellega seoses muuta kogu juhtimisstruktuuri. Arendusjuhi ülesanded jagatakse ümber teistele ametikohtadele.

Nõu ülesandeid tütarettevõtete juhatustes täidavad Arco Vara tegevjuht Niinemäe ja jurist Evelin Kanter. Jaanuaris liitub Arco Vara meeskonnaga Sander Sisask, kelle vastutusalasse jäävad peamiselt ettevõtte töökorralduse juhtimine, turundus ning personaliküsimused.

«Arco Vara jätkab kasvu kursil ning plaan on klientidele kätte anda 200 uue kodu võtmed igal aastal. Seetõttu on ka täiendav personali kaasamine ja juhtkonna laiendamine vajalik,» kommenteeris Niinemäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles