Twitter püüab uuesti muuta osa oma teenusest tasuliseks (2)

BNS
Copy
Twitter tahab muuta teenused tasuliseks
Twitter tahab muuta teenused tasuliseks Foto: ZUMAPRESS.com/scanpix

Sotsiaalmeediaplatvorm Twitter püüab taas käivitada oma keskkonna laiendatud võimalustega kasutamiseks tasulist teenust, vaid kuu aega pärast eelmise katse luhtumist, teatas mikroblogikeskkond laupäeval.

Ettevõtte sõnul on kasutajatel võimalus osta teenus Twitter Blue, mis annab neile sinise märgi konto kõrvale ning ligipääsu teatud täiendavatele võimalustele alates esmaspäevast.

Sinine "linnuke" (i.k – checkmark) anti algselt ettevõtetele, kuulsustele, valitsusasutustele ja ajakirjanikele, kelle konto ehtsuse oli platvorm eelnevalt kinnitanud.

Pärast seda, kui multimiljardär Elon Musk oktoobris ettevõtte endale 44 miljardi dollari eest ostis, püüdis ta siniseid "linnukesi" jagada kõigile, kes olid valmis tasuma laiendatud teenuse eest kaheksa dollarit kuus. Ent sellele järgnes libakontode tulv, sealhulgas ka Muski enda ärisid Teslat ja SpaceXi jäljendavad libakontod, mistõttu sulges Twitter teenuse mõni päev hiljem.

Taaskäivitatava teenuse eest tuleb soovijail veebikülje kasutamise puhul maksta kaheksa dollarit kuus, iPhone'i kasutajatele läheb teenus maksma 11 dollarit. Twitteri sõnul näevad tasuvad kliendid vähem reklaame, neil on võimalik postitada pikemaid videoklippe ning nende säutsud tõusevad teistest märksa rohkem esile.

AP – Baltic News Service

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles