EfTEN maksab investoritele ligi 600 000 eurot

BNS
Copy
Eften United Property jaeinvestorite suunajuhi Kristjan Tamla sõnul tähendab ehituse kiire kallinemine, et üha rohkematele inimestele muutub uue kinnisvara ostmine kättesaamatult kalliks ning leppida tuleb kas kasutatud kinnisvaraga või hoopis eluaset üürima hakata. FOTO: Konstantin Sednev
Eften United Property jaeinvestorite suunajuhi Kristjan Tamla sõnul tähendab ehituse kiire kallinemine, et üha rohkematele inimestele muutub uue kinnisvara ostmine kättesaamatult kalliks ning leppida tuleb kas kasutatud kinnisvaraga või hoopis eluaset üürima hakata. FOTO: Konstantin Sednev Foto: Konstantin Sednev

EfTEN Capital AS kui EfTEN United Property Fundi fondivalitseja võttis vastu otsuse teha osakuomanikele rahaline väljamakse 23,495 eurosenti osaku kohta, mis on kokku ligikaudu 584 000 eurot.

Väljamakse suurus moodustab 2,14 protsenti fondi viimasest puhasväärtusest (NAV) ning 2,5 protsenti fondi osaku viimasest sulgemishinnast. Alates EfTEN United Property Fund noteerimisest Nasdaq Tallinna väärtpaberiturul tänavu mais, on fond teinud investoritele väljamakseid 32 euro senti osaku kohta, teatas EfTEN börsile.

Väljamakse aluseks on usaldusfondi EfTEN Real Estate Fund 5 kapitali tagastus EfTEN United Property Fundile seoses Vilniuse endise Danske büroohoone laenu refinantseerimisega.

Väljamakseid on õigus saada osakuomanikel, kes on kantud osakuomanike nimekirja uue aasta 10. jaanuari arveldussüsteemi tööpäeva lõpu seisuga. Seega on fondi osakutega seotud õiguste muutmise päev ehk ex-date 9. jaanuar.

Väljamaksed osakuomanikele tehakse 20. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles