Suur tüli läbi: Tallinna vanalinna tuleb tagasi Ivo Nikkolo pood

Romet Kreek
, majandusajakirjanik
Copy
TALLINN, Eesti 23NOV20
Baltika suletud Ivo Nikkolo esinduskauplus Suur-Karja tänaval.

Baltman OÜ, subsidiary of Baltika AS, has decided to close Ivo Nikkolo brand flagship store on Suur-Karja street, Old Town.
Foto Tairo Lutter/POSTIMEES
TALLINN, Eesti 23NOV20 Baltika suletud Ivo Nikkolo esinduskauplus Suur-Karja tänaval. Baltman OÜ, subsidiary of Baltika AS, has decided to close Ivo Nikkolo brand flagship store on Suur-Karja street, Old Town. Foto Tairo Lutter/POSTIMEES Foto: Tairo Lutter

Baltika tütarettevõte Baltman OÜ ja Kalaport OÜ sõlmisid 5. jaanuaril kompromissi, millega lõpetati Tallinnas vanalinnas asuva Ivo Nikkolo kaupluse üürilepingu kohtuvaidlus, mis puhkes 2021. aasta alguses.

Kompromissiga loobusid nii Kalaport kui ka Baltman vastastikku esitatud nõuetest ja Baltman jätkab üüripinnal alates 1. veebruarist. Kompromissi tingimused on konfidentsiaalsed.

Suur-Karja tänava kauplusel on suurt äriline potentsiaal, kommenteeris AS Baltika juhatuse esimees Brigitta Kippak. «Ivo Nikkolo kaupluse taasavamine selle legendaarses asukohas aitab meil paremini jõuda Tallinnat välisriikidest külastavate inimesteni, kes on juba hästi üles leidnud meie Rotermanni kvartalis avatud esinduspoe,» lisas Kippak.

Kompromiss ei ole praegu veel jõustunud ja selle kinnitamise otsustab kohus määrusega. Kompromissi kinnitamisel lõpetab kohus ka menetluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles